Magdalena Ciesielska

Konsultacje on-line z dietetykiem klinicznym

Pani Magdalena ukończyła studia na kierunku Dietetyka o specjalizacji Dietoterapia w Lublinie oraz Dietetyka Kliniczna na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Jest Członkiem Polskiej Akademii Zdrowia, Polskiego Stowarzyszenia Dietetyki, Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego, Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego, Dojelitowego i Metabolizmu.

Umiejętności praktyczne w zawodzie dietetyka nabyła praktykując w specjalistycznych szpitalach i przychodniach w Lublinie, Warszawie i w Radomiu. Współpracuje z Radomskim Szpitalem Specjalistycznym, poradniami fizjoterapeutycznymi, psychologicznymi, fundacjami zdrowia i medycyny.Na co dzień prowadzi Poradnię Dietetyczną Life&Diet w Radomiu. Jest założycielką Akademii Zdrowego Żywienia – szkoły zdrowego gotowania i autorskich szkoleń z zakresu dietetyki, sportu, psychologii i medycyny holistycznej. Prowadzi warsztaty żywieniowe m.in w szkołach i przedszkolach. Jest również wykładowcą na wyższych uczelniach na kierunkach medycznych w Lublinie i w Radomiu.

Systematycznie uczestniczy w licznych szkoleniach i konferencjach medycznych i żywieniowych. W swojej pracy na stanowisku dietetyka wiele uwagi poświęca również dzieciom i młodzieży promując zdrowe nawyki żywieniowe wśród najmłodszych oraz poprzez diety dbając o ich zdrowie i prawidłowy rozwój. Swoje kwalifikacje stale podnosi oparciu o fachową literaturę z zakresu dietetyki, fizjologii, medycyny i sportu. Podczas indywidualnych porad dietetycznych dokłada wszelkich starań, aby pacjenci otrzymali niezbędne i indywidualne wskazówki dotyczące prawidłowego sposobu żywienia, jak i wdrażania prawidłowych nawyków żywieniowych.

W celu umówienia wizyty zachęcamy do kontaktu telefonicznego:

mgr inż. Joanna Jędrzejczak-Jackowska

Konsultacja stacjonarna w siedzibie Centrum Badań DNA przy ul. Ściegiennego 20 w Poznaniu

Pani Joanna jest licencjonowanym dietetykiem klinicznym. Ukończyła studia na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, a także studia podyplomowe na Wydziale Farmaceutycznym Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu w zakresie Dietetyki i Poradnictwa Żywieniowego.

Specjalizuję się w dietoterapii schorzeń metabolicznych, takich jak insulinooporność czy cukrzyca typu II, w alergiach IgE – zależnych, chorobach autoimmunologicznych, ze szczególnym naciskiem na chorobę Hashimoto, a także w nadwadze i otyłości. Sama od lat zmaga się z chorobą Hashimoto i widzi także po sobie, jak wielkie znaczenie ma stosowanie właściwej diety i jak znacząco poprawić ona może komfort życia.

Rejestracja Pacjentów do poradni stacjonarnej odbywa się telefonicznie lub poprzez email:

 

 

 

Centrum Badań DNA zaprasza na konsultacje on-line z dietetykiem klinicznym Panią Magdaleną Ciesielską.

Pani Magdalena ukończyła studia na kierunku Dietetyka o specjalizacji Dietoterapia w Lublinie oraz Dietetyka Kliniczna na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Jest Członkiem Polskiej Akademii Zdrowia, Polskiego Stowarzyszenia Dietetyki, Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego, Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego, Dojelitowego i Metabolizmu.

Umiejętności praktyczne w zawodzie dietetyka nabyła praktykując w specjalistycznych szpitalach i przychodniach w Lublinie, Warszawie i w Radomiu. Współpracuje z Radomskim Szpitalem Specjalistycznym, poradniami fizjoterapeutycznymi, psychologicznymi, fundacjami zdrowia i medycyny.Na co dzień prowadzi Poradnię Dietetyczną Life&Diet w Radomiu. Jest założycielką Akademii Zdrowego Żywienia – szkoły zdrowego gotowania i autorskich szkoleń z zakresu dietetyki, sportu, psychologii i medycyny holistycznej. Prowadzi warsztaty żywieniowe m.in w szkołach i przedszkolach. Jest również wykładowcą na wyższych uczelniach na kierunkach medycznych w Lublinie i w Radomiu.

Systematycznie uczestniczy w licznych szkoleniach i konferencjach medycznych i żywieniowych.W swojej pracy na stanowisku dietetyka wiele uwagi poświęca również dzieciom i młodzieży promując zdrowe nawyki żywieniowe wśród najmłodszych oraz poprzez diety dbając o ich zdrowie i prawidłowy rozwój. Swoje kwalifikacje stale podnosi oparciu o fachową literaturę z zakresu dietetyki, fizjologii, medycyny i sportu. Podczas indywidualnych porad dietetycznych dokłada wszelkich starań, aby pacjenci otrzymali niezbędne i indywidualne wskazówki dotyczące prawidłowego sposobu żywienia, jak i wdrażania prawidłowych nawyków żywieniowych.

Kontakt w celu umówienia  konsultacji on-line  pod numerem telefonu 606275742.

Cena pierwszej konsultacji 150 zł.

 

Można również skorzystać z konsultacji na miejscu, w siedzibie Centrum Badań DNA przy ul. Ściegiennego 20 w Poznaniu, u Pani  mgr inż. Joanny Jędrzejczak-Jackowskiej.

Pani Joanna jest licencjonowanym dietetykiem klinicznym. Ukończyła studia na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, a także studia podyplomowe na Wydziale Farmaceutycznym Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu w zakresie Dietetyki i Poradnictwa Żywieniowego.

Specjalizuję się w dietoterapii schorzeń metabolicznych, takich jak insulinooporność czy cukrzyca typu II, w alergiach IgE – zależnych, chorobach autoimmunologicznych, ze szczególnym naciskiem na chorobę Hashimoto, a także w nadwadze i otyłości. Sama od lat zmaga się z chorobą Hashimoto i widzi także po sobie, jak wielkie znaczenie ma stosowanie właściwej diety i jak znacząco poprawić ona może komfort życia.

Rejestracja Pacjentów do poradni stacjonarnej odbywa się telefonicznie pod numerem telefonu 509 658 006 lub poprzez wiadomość e-mail: bok@cbdna.pl

Pierwsza konsultacja  w cenie 180 zł (2 godziny), kolejna w cenie 130 zł (1 godzina).